top of page

MERAVELLOSA CASA A CAMPDEVÀNOL

Campdevànol

12040

Venda

219.000€

T'agradarà saber...:

Avui us presentem una casa que us captivarà des del primer moment. Situada al barri del Roser, al pintoresc poble de Campdevànol, aquesta propietat s'emmarca en una vila envoltada de sol, rius i torrents. Ben comunicat gràcies a la seva estació de tren i autocars. La vila disposa d'una gran varietat de comerços, supermercats, escoles, hospital general i centre d'atenció primària (CAP).

La casa reofrmada el 2015, amb una superfície total de 123 m2, destaca per la seva distribució, amb 70 m2 destinats a l'habitatge principal i 53 m2 dividits entre dos encantadors patis, un a la part frontal i l'altre a la posterior, per poder gaudir del sol durant tot el dia.

- A l'entrar, ens trobem el primer pati, amb un tendal automàtic que us permetrà gaudir d'aquest espai en família sense preocupacions.
- Al hall d'entrada, trobareu armaris encastats que aprofiten al màxim l'espai disponible. També hi ha un bany de cortesia.
- La sala d'estar oberta a la cuina menjador, crea un lloc acollidor i àmpli. La llar de foc a part de ser molt eficient per escalfar la planta principal, és el toc de calidesa perfecte per una llar.
- La cuina feta amb materials d'alta qualitat. L'àmplia barra americana, és un espai ideal per cuinar i compartir moments amb la família o amics.
- A més, disposa d'un quartet per a la caldera i el sistema d'osmosi.
- El pati posterior, amb accés des de la cuina, és perfecte per gaudir del sol del matí. També està equipat amb un tendal automàtic, una barbacoa i una pica, ideal per a preparar àpats a l'aire lliure amb tota comoditat.

- A la planta superior, a la qual es pot accedir tant per ascensor com per les escales exteriors, trobem dos dormitoris dobles.
- El dormitori principal compta amb dos armaris encastats que ofereixen una gran capacitat d'emmagatzematge.
- El segon dormitori té accés a un porxo que connecta amb el pati posterior, ampliant encara més les possibilitats d'ús d'aquesta encantadora propietat.
- També hi ha un bany complet amb plat de dutxa i un quartet per a la rentadora.

Una casa que no li falta detall, no dubtis en contactar per a més informació!

Altres aspectes a tenir en compte:

- Portes interiors corredisses lacades en blanc.
- Tancaments exteriors de PVC amb vidre doble climalit. Persianes automatitzades. Mosquiteres en totes les finestres i portes a l'exterior.
- Terra porcellanic amb imitació fusta. Aquest tipus de terres aporten una gran resistència i durabilitat.
- La casa s'escalfa per terra radiant. És el sistema de calefacció que menor consum d'energia presenta. És una calefacció neta, invisible i silenciosa, ja que consisteix en unes canonades d'aigua calenta que circulen per sota del sòl.
- Disposa de descalcificador d'aigua, que treballen filtrant l'aigua per mitjà de la sal i eliminen la calç. Amb l'ús d'aquests descalcificadors ajudeu a prolongar la vida útil dels vostres electrodomèstics, així com evitar l'acumulació de calç i estalviar diners en factures d'electricitat i reparacions. També té numerosos beneficis per la pell i el cabell.
- També té un equip d'osmosi inversa, un sistema de purificació que proporciona una aigua de màxima qualitat per beure o cuinar.

Detalls de la propietat

Tipus de propietat

Casa

Metres quadrats

123

Terrassa o Jardí

Llum

Habitacions

2

Tipus d'obra

Segona mà

Ascensor

Aigua

Banys

2

Any de construcció

1971

Garatge

No

Traster

No

Combustible

Terra radiant

Carrer Pirineu, Campdevànol, España

Contacte agent comercial

Esther Colomer

613001130

bottom of page