top of page

CARNISSERÍA AMB 125 ANYS D'HISTÒRIA

Sant Joan de les Abadesses

Lloguer

600€

23002

T'agradarà saber...:

Tradició i autenticitat, aquest local que us portem avui és una carnisseria de la vila de Sant Joan de les Abadesses repleta d'història acumulada al llarg dels seus impressionants 125 anys d'existència.

El local disposa d'una àmplia zona de mostrador, dissenyada per acollir i atendre els clients amb eficiència i calidesa. La seva disposició permet una interacció fluida entre els clients i els carnissers, creant una experiència de compra personalitzada i agradable.

Equipat amb neveres i cambres refrigerades, garentint la conservació òptima dels productes, assegurant la frescor i la qualitat de la carn. A més, les àrees de treball estan dissenyades estratègicament per optimitzar els processos de preparació i tallat, assegurant una producció eficient i de primera qualitat.

El local també compta amb una cuina ben equipada, permetent la preparació de productes elaborats i plats tradicionals per oferir als clients una oferta culinària més ampla i variada. Disposa de bany amb plat de dutxa.

En resum, aquest local a Sant Joan de les Abadesses no només és un negoci, sinó un llegat cultural. Amb la seva combinació de tradició, eficiència i compromís amb la qualitat, esdevindrà una parada obligada pels amants de la bona carn i la gastronomia local.

Altres aspectes a tenir en compte:

- Tancaments d'alumini
- Cortines
- Portes interiors lacades en blanc

Detalls de la propietat

Tipus de propietat

Local

Metres quadrats

161

Terrassa o Jardí

Llum

Habitacions

4

Tipus d'obra

Segona mà

Ascensor

No

Aigua

Banys

1

Any de construcció

1990

Garatge

Traster

Combustible

Ubicació de la propietat

Sant Joan de les Abadesses

Contacte agent comercial

Esther Colomer

613001130

bottom of page