top of page

CAMPRODON
Centre dels Pirineus gironins

CAMPRODON.png
  • Comarca: Ripollès, a la Vall de Ribes

  • Província: Girona

  • Localitat: Beget, Bestracà, Bolòs, Camprodon, Cavallera, Creixenturri, Freixenet, la Colònia Estabanell, Salarsa, Rocabruna

  • Extensió: 103 km2

  • Habitants: 2.466 

La vila és el municipi amb una extensió més gran de tota la Vall, 103 Km2, i el segon de la demarcació de Girona. La Vila de Camprodon comprèn la Colònia Estabanell, el veïnat de Cavallera, les cases pairals de Marienr,Sitjar i Resclusanys, el veïnat de Freixenet, la urbanització de Font Rubí, i ja dins l'Alta Garrotxa els pobles de Rocabruna, Beget i el castell i l'ermita de Sant Andreu de Bestracà.

Situat a una alçada de 940 metres per sobre del nivell del mar, enclavat a la carena pirinenca, amb un clima frec a l'hivern i suau a l'estiu.

Camprodon és una vila dinàmica, oberta al turisme de muntanya i amb una àmplia oferta comercial i d'activitats esportives, lúdiques i culturals. Viu la Processó dels Sants Misteris a la primavera, deixa't seduir pel Festival de Música Isaac Albéniz a l'estiu, descobreix les fonts amagades als nostres boscos i troba els millors bolets a la tardor, i no et perdis la Fira de la Puríssima a l'hivern.

 

Camprodon t'ofereix natura, gastronomia, tradicions, productes locals... 

bottom of page