top of page

CAMPELLES
Un mirador natural

Captura de Pantalla 2021-06-21 a les 10.11.07.png
  • Comarca: Ripollès, a la Vall de Ribes

  • Província: Girona

  • Localitat: El Baell

  • Extensió: 19 km2

  • Habitants: 140 H

Hi ha pocs municipis que puguin presumir actualment de la seva bellesa medieval com ho fa Campelles, aquest petit però encantador poble situat al sud del Vall de Ribes, en un paratge natural de la Serra de la Llancuna. Petit, envoltat de muntanyes i aliè a qualsevol sensació d’estrès: a Campelles vens a descansar; a trencar amb la rutina, a relaxar-te, a gaudir de l’exuberant naturalesa que l’envolta, dels paisatges, del clima temperat i a sentir. Sobretot a sentir. Assaboriràs cada minut i cada pas que facis en aquest màgic entorn.

Campelles forma part de la comarca del Ripollès, província de Girona. El terme municipal té una extensió de 19 km quadrats i 1.145 m. d’altitud.

Els límits del terme municipal són al nord amb Ribes de Freser, a l’est amb Ribes de Freser i Ogassa, al sud amb Ribes de Freser i Campdevànol i a l’oest amb Gombrèn i Planoles. Té agregat el nucli d’El Baell.

Campelles està situat a 6 km de Ribes de Freser per una carretera que ens trasllada a 230 metres de desnivell.

El Baell és un nucli de població que pertany a Campelles situat 5 km al sud. Com Campelles, és un lloc idoni per estar en contacte amb la naturalesa, per contemplar paisatges de somni i per realitzar caminades entre la flora més bella del nord de Girona.

bottom of page